مهار کردن خشم را به کودکانمان بیاموزیم |
1387/01/23 |
|
 |
|
نويسنده:
نقل از کتاب: حقایقی برای زندگی فرزند ما در طول یک روز بیشتر از تمام دوره کودکی ما با موقعیت های تنش زا مواجه است . به صحنه های آشوب ها ، جنایت ها ، تیراندازی ها بمب گذاری ها ، آدم ربایی ها و اضطراب و خشم را در کودکان افزایش می ...«ادامه»
|
|
|
|
|
 |
|
نويسنده:
گردآورنده: فروغ الزمان لطیفیان/ برگرفته از مجله ی پیوند(شماره 338) دریافت کارنامه تحصیلی معمولاً برای دانش آموزان و والدین آن ها با اضطراب و دلهره همراه است و این استرس در میان دانش آموزانی که به هر دلیل امتحان خود را با موفقیت برگزار نکرده اند ، بیش تر دیده می شود. ...«ادامه»
|
|
|
|
کودکانی که نمی خواهند به مدرسه بروند! |
1386/12/11 |
|
 |
|
نويسنده:
ترجمه ی فاطمه سفیف مقدم اکبری/ مجله ی تعلیم و تربیت استثنایی معمولاً رفتن به مدرسه برای کودکان اتفاق بسیار جالب و هیجان انگیزی است که گاهی برای بعضی ها با ترس و هراس همراه می شود. والدین حق دارند ، وقتی می بینند کودکشان اغلب با کوچکترین تنش یا مشکل ...«ادامه»
|
|
|
|
|
 |
|
نويسنده:
ماریا ساسان نژاد شاید شما در مورد مدیریت برخود مطالب مختلفی شنیده یا خوانده باشید ، یا کلاس های مختلفی را در رابطه با خودشناسی بشناسید، طبیعی است که هر موضوعی اهداف خاص خود را دنبال می کند. ما در ...«ادامه»
|
|
|
|
نکاتی در مورد شیر دادن به نوزادان |
1386/09/19 |
|
 |
|
نويسنده:
سحر نوتاش 1) سعی کنید قبل از شیر دادن آرام باشید و به مسایل پر تنش فکر نکنید.
2) محیطی آرام و خلوت را برای شیر دادن انتخاب کنید.
3) اگر می توانید هنگام شیر دادن به موسیقی آرام و شاد گوش ...«ادامه»
|
|
|
|
|